Schoonmaakbedrijf

PRENT

Over ons

Kwaliteit altijd bovenaan

Schoonmaakbedrijf Prent heeft al jarenlang ervaring met het reinigen van kantoren, schoorstenen, glazen en panden. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, en wij leveren dan ook alleen kwalitatief werk af. Wij werken daarnaast ook alleen met vakmensen die plezier hebben in hun werk. Onze collega’s hebben jarenlang ervaring opgedaan in het vakgebied en zorgen er dan ook voor dat uw klus netjes wordt geklaard.

Naast dat wij onze diensten met goede kwaliteit leveren, vinden wij het ook belangrijk om milieubewust te werk te gaan. Zo maken wij gebruik van milieubewuste reinigingsproducten. Met deze milieubewuste reinigingsproducten verzorgen wij de glasbewassing, de industriële reiniging, de gevelreiniging en maken wij de schoorstenen schoon.

Professioneel personeel met ervaring

Zoals eerder verteld, werken wij met ervaren medewerkers. Onze medewerkers hebben passie voor hun vak en zullen dan ook dag en nacht klaarstaan voor onze klanten. Ons personeel is altijd bereid om met u rond te tafel te gaan zitten, om alle mogelijkheden voor de grote schoonmaak te bespreken. Wanneer u hulp zoekt bij het reinigen van uw pand, glas, industriële ruimte of schoorsteen, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar per telefoon of e-mail. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Ook kunt u ons een plan en offerte op laten stellen. Ons personeel zal u zo snel en efficiënt mogelijk te woord staan.

Hallo! Waar kunnen we bij helpen?

Ons laatste nieuws

Wij bestaan vandaag 25 jaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur

Verder lezen »

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!