Schoonmaakbedrijf

PRENT

Dakinspectie

Een speciale en professionele dienst van ons is dat wij dakinspectie uitvoeren. Redelijk belangrijk is om uw dak af en toe te inspecteren op gebreken en mocht je deze tegenkomen kun je op tijd ingrijpen en voor maatregelen zorgen.

Kosten dakinspectie

Als je op tijd een gebrek signaleert van je dak, dan vallen de kosten meestal mee voor de reparatie en of onderhoud. Dus belangrijk ook vanwege de kosten is om regelmatijg je dak te laten inspecteren.

Of het nu het dak is van een dakkapel, garage, woning of bedrijfspand, elk dak is een dak op zich. Met een vrijblijvende dakinspectie van PREHA, kunnen wij de kwaliteit van uw dak beoordelen.

Werkwijze

Na het schoonmaken van uw dak brengen voor u het hele dak in kaart en inspecteren ieder detail en maken we daar een duidelijk rapportage van.

Deskundig advies

Tijdens de vrijblijvende dakinspectie maken we bijna in alle gevallen een insnijding om te kijken wat de huidige dakconstructie is. Ook beoordelen we de bouwfysieke kwaliteit en de windvastheid.

Op basis hiervan krijgt u een deskundig advies.

Is er bijvoorbeeld dakonderhoud of dakrenovatie nodig of moeten er dakreparaties worden uitgevoerd.

Jaarlijks schoonmaken en controle hemelwaterafvoer tevens ter voorkoming van beschadigingen en verstoppingen.

Hallo! Waar kunnen we bij helpen?

Ons laatste nieuws

Wij bestaan vandaag 25 jaar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor. Aenean massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur

Verder lezen »

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws!