Wilt u meer weten? Bel 06-45898382 en 06-34189794
Facebook Youtube Linkedin

Het optimaal reinigen en onderhouden van uw schoorsteen

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteenveger? Ook hiervoor bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres! Wij hebben diverse medewerkers die gespecialiseerd zijn in het reinigen van uw schoorsteen. Wij geven u eerlijk advies en bieden u de kwaliteit die u verdient. U kunt bij ons terecht voor het reinigen van de kachel, de openhaard en het vegen van uw schoorsteen.

De schoorsteenveger

Het vegen van schoorstenen is een eeuwenoud beroep. De schoorsteenbranche kent tegenwoordig dan ook verschillende specialisaties. Schoonmaakbedrijf Prent is gespecialiseerd in verschillende onderdelen van de schoorsteenschoonmaak. Wij hebben namelijk medewerkers in dienst die bekend zijn met verschillende specialisaties. De specialisaties die wij aanbieden zijn;

Visuele inspectie en camera-inspecties

Onze schoorsteenvegers kunnen de rookkanalen van uw schoorsteen inspecteren door middel van visuele inspecties en camera-inspecties. Bij de visuele inspectie kijken onze medewerkers naar de kanalen, naar de vochtdoorslag en naar de plekken in de schoorsteen. De schoorsteenvegers bekijken daarnaast ook het dak en de luchthuishouding. Naast het visuele onderzoek is er ook de mogelijkheid om uw schoorsteen te laten onderzoeken met een speciale camera. Deze moderne techniek wordt steeds vaker toegepast door onze medewerkers.

Schoorsteenreparaties en renovaties

Onze medewerkers kunnen naast de controle van de schoorsteen, de schoorstenen ook repareren. Schoorstenen hebben immers veel te verduren tijdens de verschillende seizoenen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het stukadoren en metselen. Zij zullen dan ook samen met u een plan opstellen voor de reparatie van uw schoorsteen. Naast de reparatie kunt u ook kiezen voor de renovatie van uw schoorsteen. Vaak hoeft u bij een lekkage of een gat namelijk helemaal geen nieuwe schoorsteen aan te schaffen, maar volstaat een reparatie.

U kunt hiervoor contact met ons opnemen middels 0634189794 en wij kijken samen met u naar de mogelijkheden voor de renovatie.