Wilt u meer weten? Bel 06-45898382 en 06-34189794
Facebook Youtube Linkedin

 

Schoonmaak diensten op maat gemaakt

Naast het schoonmaken van grote oppervlakten, is Schoonmaakbedrijf Prent ook ervaren in het leveren van facilitaire diensten. Onder facilitaire diensten valt het dagelijks schoonmaakonderhoud van uw kantoor of pand. Wij kunnen een passend schoonmaakprogramma maken dat helemaal aansluit op uw wensen en ideeën.

De facilitaire diensten aangepast op uw wensen en ideeën

Elk bedrijf is verschillend. Dit weten wij als geen ander en daarom zullen onze facilitaire diensten op uw wensen en ideeën aanpassen. Schoonmaakbedrijf Prent kan worden ingeschakeld bij het onderhouden van uw bedrijfsterrein. Bij dit onderhoud kunt u denken aan het schoonmaken van de openbare ruimtes waar uw medewerkers normaliter werken en ook aan het schoonmaken van de wc’s en wastafels.

Wij zijn expert in het verwijderen van groene aanslag, en leveren zeep en handdoeken voor in de toiletruimtes. Gebruikelijk is dat onze medewerkers elke avond of ochtend langskomen voor een dagelijkse schoonmaak. U kunt er zelf voor kiezen welke ruimtes onze medewerkers schoonmaken en hoe grondig dit zal gebeuren. 

Overige reinigingen

Naast het reinigen van uw kantoor of pand, bieden wij ook eenmalige schoonmaakdiensten. U kunt hierbij denken aan het reinigen van panden na woningontruiming of brand. Daarnaast kunnen wij er ook voor zorgen dat de binnenkant van uw pand een nieuw uiterlijk krijgt. Wij nemen in dit geval de schoonmaak op ons, en zullen vervolgens een andere partij inschakelen om het pand te schilderen. De prijzen van deze eenmalige schoonmaak en/of verfdienst kunnen variëren. In overleg met ons bedrijf zal er een schoonmaakplan worden opgesteld.

Contact

Wanneer u of uw bedrijf interesse heeft in onze facilitaire diensten kunt u contact met ons opnemen per e-mail of per telefoon. Onze medewerkers zullen u te woord staan en zullen samen met u een schoonmaakplan opstellen. Ook kunt u altijd contact met ons opnemen voor overige vragen.