Wilt u meer weten? Bel 06-45898382 en 06-34189794
Facebook Youtube Linkedin

Schoonmaakbedrijf Prent verzorgt uw Industriële reiniging

Bent u als bedrijf op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in het reinigen van industriële locaties? Dan bent u bij Schoonmaakbedrijf Prent aan het juiste adres! Ons bedrijf neemt verschillende reinigingsactiviteiten op zich, zoals het reinigen van leidingen, silo’s, vloeren en riolen. Wij werken louter met gekwalificeerd personeel, waardoor wij u een goede kwaliteit kunnen garanderen.

Industriële reiniging

Onder de industriële reiniging vallen alle reinigingsactiviteiten die worden uitgevoerd in industriële sector. De industriële reiniging kan onder worden verdeeld in drie hoofdlijnen, namelijk;

Schoonmaakbedrijf Prent verzorgt de industriële reiniging in de omgeving Drenthe. Ons bedrijf is gespecialiseerd in het reinigen van leidingen, machines, silo’s, vloeren en riolen.  

Vacuümreiniging, chemische reiniging en hogedrukreiniging

Bij Schoonmaakbedrijf Prent bent u aan het juiste adres voor al uw industriële reinigingsproblemen. Wij hebben ons gespecialiseerd in hogedrukreiniging, chemische reiniging en vacuümreiniging.

Hogedrukreiniging

De hogedrukreiniging wordt ingezet bij ongewenste restanten die zijn aangekoekt. Bij het reinigen met hogedruk wordt gebruik gemaakt van hogedruk waterstralen. Naast het reinigen met hogedruk, maakt Schoonmaakbedrijf Prent ook gebruik van chemische reiniging.

Chemische reiniging

De chemische reiniging wordt gedaan bij moeilijk toegankelijke installaties. Deze installaties worden schoongemaakt door een combinatie van water met chemicaliën. Deze chemische combinatie wordt in de desbetreffende installatie verspreid en vervolgens, met de vervuiling, afgevoerd. Naast de chemische en hogedrukreiniging maakt Schoonmaakbedrijf Prent ook gebruik van vacuümreiniging.

Vacuümreiniging

Vacuümreiniging wordt ingezet bij vloeibare of poedervormige afvalproducten. Bij het reinigen van deze producten, worden de producten vloeibaar gemaakt. Speciale vacuümauto’s worden ingezet bij de schoonmaak van deze afvalproducten. Enkele voorbeelden van industriële reiniging zijn het schoonmaken van machines, leidingen, vloeren en riolen. De reiniging van deze apparaten en oppervlakten wordt uitgevoerd door onze ervaren collega’s.

Neemt u contact met ons op

Wanneer u interesse heeft in onze industriële reiniging, kunt u gerust contact opnemen met één van onze medewerkers. Zij zullen uw vragen over een eventuele schoonmaak met plezier beantwoorden.